
Předkrm nebo svačinka pro 3 – 4 osoby
Suroviny:
1x sklenička BIO sušených cherry rajčat v olivovém oleji La Frubense
2 x stroužek česneku
1 x střední cibule
1 x čerstvá paprika
Lístky bazalky
Olivy bez pecky (Hojiblanca bez pecky 300 g)
Olivový olej (Arbequina)
Ocet (Pedro Ximénez)
Sůl, oregano, kapary
3 – 4 bagetky
Postup: doba přípravy cca 15 min.
Cherry rajčátka překrojte napůl, cibuli, papriku, kapary a olivy na menší kousky.
Přidáme utřený česnek a nakrájené lístky bazalky. Dochutíme trochou soli, zakápneme olivovým olejem a octem – vše dobře promícháme, aby se ingredience spojily.
Bagetky rozřízneme napůl, pokapeme olivovým olejem a dáme opéct do grilu (na pánev).
Směs navršíme na opečenou bagetku. Navrch můžeme posypat sýrem.